Матрак Тerra Dual

 

Terra Dual е матрак с ядро от 17 см високоеластична, по-мека пяна Eliosoft® и 5 см Memory Foam HD®. Пяната Eliosoft® отнема напрежението от тялото по време на сън. Memory Foam HD® е изключително високоеластичен материал, изобретение на НАСА, който реагира на тежест и топлина и обгръща тялото, следвайки извивките му. Реагира първо на натиск, след което на топлина. Това ви позволява да намерите бързо удобната позиция за сън, защото тялото ви ще потъне в нея веднага, след като легнете, а не след известно време, когато матракът се затопли. Разпенването на Memory Foam HD® на Magniflex е постигнато по екологичен начин чрез вода, а не с помощта на химикали.  

 

Dual Core® е технология, при която всеки партньор може да избере ниво на твърдост своята страна на леглото. Ядрото на матрака е разделена на две половини. По този начин, чрез въртенето им в калъфа, можете да спите на две различни твърдости от една и съща страна.

Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 150 см.

 

Как работи Dual Core® в 5 лесни стъпки:

 

  1.     Разкопчайте ципа на калъфа по цялата обиколка на матрака и извадете ядрото.
  2.     Завъртете вашата половина така, че предпочитаната от вас твърдост да е от горната страна.
  3.     Повторете същото с другата половина според предпочитанията на вашия партньор.
  4.     Затворете и закопчайте калъфа.
  5.     Насладете се на приятен и здравословен сън.

 

От едната страна на калъфа има допълнителен слой от 2 см Memory Foam HD®, за мигновено адаптиране на тялото към матрака.

Текстилът на Terra Dual е с втъкани бамбукови нишки, те са естествен антиалерген, който не позволява задържането на прах и влага..

Височина: 25 см

Гаранция: безсрочна

 

1 179,00 лв.

Мебели по поръчка ЗОРИ

Мебели по индивидуален проект!

Купи на изплащане